Geef de voeding die ze nodig hebben

 

Een eerlijke voeding die het dichtstbij de natuur staat van jouw trouwe viervoeter.

 

Ons smakelijke voer bestaat uit 100% vers vlees en 0% fratsen.

 

Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Bekijk onze gestoomde groenteworstjes gevuld met 100% superfoods!

 

Er rollen sinds een tijdje ook groenteworstjes van onze productieband af

 

Deze gestoomde groenteworsten zijn echte vitaminebommetjes! Ze bestaan uit 100% verse groenten en bevatten pompoen, andijvie, wortel en haricots verts. Het is een mooie toevoeging op een voedingspatroon van vers vlees.

 

Ontdek onze koudgeperste brokjes!

 

Met veel vers vlees, groenten, fruit en antioxidanten. Verkrijgbaar in 4 & 14 kg zakken!

 

verzorging zonder fratsen

 

Al langere tijd waren wij op zoek naar geschikte verzorgingsproducten voor de hond. Voordat we aan deze zoektocht begonnen hadden we een essentieel eisenpakket opgesteld: de producten moesten vrij zijn van alcohol, sulfaten en parabenen. Ook moest het PH-neutraal zijn voor de huid van de hond. Tot slot moest het betaalbaar zijn. Dit leek onmogelijk en dat was het ook! Zoals we vaker doen namen we zelf het heft in handen en zijn we aan de slag gegaan in onze eigen keuken. Wij geloven namelijk in een goede prijs-kwaliteit verhouding! Echt goede producten hoeven niet duur te zijn, kijk maar naar ons voedingsassortiment. We hebben onze kennis gebundeld met onze jarenlange ervaring.