Geef uw mening over de hondenbus door een aantal sterren te geven

Rating: 3.5344827586207 sterren
116 stemmen

Schrijf hier uw beoordeling

Reactie plaatsen

Reacties

Eva mouws
9 maanden geleden

Wat heeft luna het toch altijd naar d'r zin hier. Zoveel vriendjes en vriendinnetjes.. De eigenaar en alle medewerkers hebben stuk oor stuk een intens grote liefde voor honden en steken allemaal hun hart en ziel in de hondenopvang. Wat een fijne plek voor hondjes!!!

Joop
9 maanden geleden

Al jaren brengen wij onze hondjes. Eerst onze vorige hond en nu onze nieuwe kleine doerak. Wat vind ie het leuk. En we merken dat we er echt een socialere pup van hebben gekregen. Een aanrader!

Patricia Winkel
9 maanden geleden

Voor voeradvies kwam ik uit bij de hondenbus.

Een prachtige winkel met voer en toebehoren hebben ze naast de dagopvang. Zeer professioneel voedingsadvies gekregen van de dame die mij hielp.

En sindsdien heeft mijn franse bull geen allergie-klachten meer. Super tevreden! Echt een aanrader. Scheelt mij honderden euros aan de dierenarts.

A Jong
9 maanden geleden

Wat een geweldige indruk van deze opvang.

Eerder bij een andere opvang in Purmerend mocht ik bij de kennismaking niet mee naar binnen. Ik moest mijn hond afgeven en mocht haar later ophalen. Een man alleen op een hele grote groep honden. Een nare ervaring voor mij en mijn hond.

Bij de Hondenbus werd ik hartelijk verwelkomt. Ik heb denk ik een half uurtje op het veld gelopen en gestaan met de medewerkers. Een zeer kundige jongedame en een zeer vriendelijke man stonden mij keurig te woord. Gaven mij tips over mijn hond en haar gedrag. Ze heeft tijdens de intake al heerlijk gespeeld. Ik breng haar nu meerdere keren per week naar de opvang. Ook de tips voor thuis hebben zijn vruchten afgeworpen. Ze is zoveel meer relaxt thuis.

Dank jullie wel Hondenbus! En tot snel.

Marike Reurings
2 jaar geleden

Onze chihuahua komt al ruim 4 jaar bij het hondenland en ons inmiddels volwassen Franse Buldog ook al weer ruim een jaar. Ze gaan er 5 dagen per week heen en ze weten het precies en gaan er met vol enthousiasme naar toe, ze vinden het geweldig­čśü Wij zijn super blij met het hondenland en het team die voor de honden zorgen!
Een absolute aanrader voor als je opvang zoekt voor je hond.

Hilda Schuckmann
2 jaar geleden

Super tevreden brengen Jackie normaal 1x per week op donderdag nu mijn man veel in het buitenland zit is ze nu twee keer opgehaald en thuis gebracht heerlijk voldoen komt ze thuis perfecte locatie om je hond te brengen!!! Super bedankt

Yvonne van der Sloot
2 jaar geleden

Bij Hondenland cq de Hondenbus heeft onze hond Sphoek het prima naar zijn zin, lekker spelen op het veld of binnen chillen op een van de banken en aan het eind van de middag weer (schoon) thuisgebracht. Ook een prima vakantie opvang in huiselijke sfeer, kortom Hondenland is TOP!!!

Team Hondenbus
2 jaar geleden

Wat een lieve reactie! Dank je wel Sphoek en baasjes! Tot snel weer!