Halsbanden en Harnassen

Lijnen

 

airleash riemen

Gentle leader

Teken/vlooienband EM-X kralen

EM-X Keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei. Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en de energie van de EM micro-organismen in de klei opgeslagen die vervolgens deze informatie en energie weer afgeeft aan zijn omgeving. De omgeving waar EM-X keramiek wordt toegepast resoneert mee met de opbouwende/herstellende/antioxiderende trilling van het keramiek. EM-X keramiek heeft hierdoor een reinigende, weerstand verhogende en vitaliserende werking die zorgt voor harmonisering in het milieu waar het wordt toegepast. 

 

Het zorgt voor harmonisering en daarmee verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond. De trilling wordt door teken en vlooien als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM-X kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups.

 

De invloed van de keramiek kralen is voor elk individu verschillend.
De halsbanden geven geen 100% garantie tegen teken of vlooien, net zo min dat chemische middelen deze garantie geven.
Ervaring leert dat honden met een keramische tekenband, beter beschermt zijn dan honden zonder teken en vlooien bescherming.

 

 

 

De eigenschappen van EM-X:

- Brengt de molecuul structuur van onze waterhuishouding in balans

- Werkt weerstand verhogend

- Geeft rust

- De resonantie is onaantrekkelijk voor teken en vlooien

- Geen chemische bestanddelen en 100 % veilig

 

 

Deze banden verkopen wij in Knoopvariant, vlechtvariant of extra brede variant. 

Levertijd max. 2 werkdagen