Alle honden mogen mee!
Dat is het motto van hondenuitlaatservice De-Hondenbus. Daarmee bedoelen we dat het niet van het ras van uw hond afhangt of we uw hond kunnen uitlaten. U kunt bij ons alle rassen tegenkomen, van groot tot klein. Wel moet uw hond sociaal vaardig zijn. Honden met serieuze gedragsproblemen kunnen we niet meenemen.
rassen
We vinden het belangrijk dat onze ‘uitlaat-roedel’ een evenwichtige samenstelling heeft. Dat betekent dat we op dit moment een wachtlijst hebben voor Staffords, Pitbull- en Buldog-achtige honden.
(Bel voor informatie over de wachtlijst voor deze Power-dogs).

Kennismaking.
Om te bepalen of een hond mee kan met hondenuitlaatservice De-Hondenbus, beoordelen we elke hond vooraf. We maken met elke nieuwe klant een afspraak om met hem/haar en de hond nader kennis te maken.

Afspraken.
Nadat er kennis is gemaakt en de hond mee kan, maken we afspraken m.b.t. de dag(en) en tijd(en) dat we de hond ophalen om uitgelaten te worden. We leggen dat vast in een contract dat door beide partijen ondertekend zal worden. Op deze manier zullen er nooit misverstanden ontstaan. Tevens krijgt de nieuwe klant een afschrift van de algemene voorwaarden. Als we een huissleutel nodig hebben om de hond op te halen, stellen we ook een sleutelcontract op.
Ophalen en uitlaten.
Op afgesproken dagen halen we uw hond van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur op om uit te laten. De hond wordt in De-Hondenbus naar het uitlaatgebied gereden en daar zeker 2 uur uitgelaten.

Terugbrengen.
Na de uitlaatsessie brengen we de hond weer terug naar de afgesproken plek. Wanneer er bij thuiskomst een handdoek klaar ligt, drogen we  de hond af als deze nat is geworden.

hondbus
Dagopvang.
U kunt er ook voor kiezen uw hond zelf te brengen en op te halen. Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur. Tussen deze tijden kan uw hond zo lang blijven als nodig is.
Wanneer mag uw hond niet mee?
Als uw hond loops is of een besmettelijke ziekte heeft, kan uw hond niet mee met de Hondenbus tot het over is. We gaan er van uit dat u dit zo spoedig mogelijk meldt. Als we tijdens het uitlaten merken dat een hond loops is of ziek zullen we u als baas van de hond op de hoogte brengen.

 

 

logo_2_lime_shadpootjes2

 Posted by at 11:37