Vakantieopvang

U gaat op vakantie, maar uw trouwe viervoetige vriend kan niet mee. En nu?

Uw hond(en) kan bij ons komen logeren. Wij vangen de honden huiselijk op. Bij ons geen kennelopvang, maar lekker met de collega's mee naar huis.

Uw hond(en) zijn overdag lekker op het speelveld en gaan aan het eind van de dag met de betreffende collega mee naar huis.

Ze krijgen hun avondmaal en gaan natuurlijk nog een lekker stuk wandelen. Daarna slapen ze in huis. Wij proberen uw huisregels zo goed mogelijk in acht te nemen. Slaapt uw hond in de bench? Dan bij ons ook. Mag uw hond niet op de bank? Dan bij ons ook niet. In de ochtend gaan ze na het ontbijt en een wandeling weer lekker mee naar het speelveld. In de weekenden zijn ze thuis bij de collega en worden er meerdere uitstapjes gemaakt naar bos, strand of een andere lekkere speelplek. 

 

Doordat wij de opvang in huis aanbieden is er beperkt plek. Wees snel met uw reservering. Zeker vakantie periodes gaan erg hard.

 

Geen opvang mogelijk van 24 december tot en met 3 januari.

 

Wilt u reserveren? vul snel het reserveringsformulier onderaan deze pagina in.

 

Voorwaarden

  • Bent u nog geen klant van ons wordt eerst een intake en meerdere proefdagen afgesproken.

 

  • Eigen voeding meegeven verplicht. (tegen betaling kunnen wij Kivo Petfood voeren)

 

  • Meegeven: Voeding, riem, bench (indien nodig), Medicatie(indien nodig), entingsboekje & contactformulier noodnummers. (onderaan deze pagina te downloaden)

 

  • Niet meegeven: Speelgoed, manden en kauwbotten. (koekjes mogen) Dit i.v.m. eventueel sloopgedrag of voernijd in groepsverband.

 

  • Kennelhoest enting verplicht.

 

  • Inentingsboekje verplicht meegeven.

 

  • Vakantieopvang dient vooruit betaald te worden.

 

 

Nood Contactformulier
Word – 12,2 KB 10 downloads