Losse rollen 500gram

Dozen 20x500gram

Kivo mix

Wilt u een mix van de verschillende kivo smaken? 

Dat kan. Bestel dan deze mixdoos en zet in de opmerkingen de smaken die u wilt ontvangen.

(minimaal 5 verschillende smaken) 

Keuze uit: 

Kip compleet, Kip-rund compleet, Rund compleet, Rund-eend compleet, Eend compleet, Kalkoen compleet, Pens-kip compleet, Lam compleet, Konijn compleet, Paard-konijn compleet, 5 diersoorten, 4 vissoorten en Kip-vis compleet

 

alleen OP BEsTELLING (indien niet op voorraad) 

Uitverkocht

Kivo Pens-kip - Adult 500 rol Gram

€ 2,25
Uitverkocht

Kivo Pens-kip - Adult 500 rol Gram

€ 2,25

In het buitenland is verse pens een ware delicatesse op de menukaart van menig restaurant. In Nederland geven we ‘m toch liever aan onze viervoeter. Juist voor de hond is dit lekkernij buitengewoon gezond. De geur van deze worst is feller dan z’n verpakking, maar om precies die reden een echte traktatie. Hij is dus ideaal voor honden met weinig eetlust. Friemel die worst voorzichtig uit z’n jasje en maak je viervoeter vrolijk. Want zoals je vast al vaker hebt gehoord, is verse pens heel goed voor de darmflora van jouw beestje. Het bevat natuurlijke enzymen en prebiotica en daar worden de darmen blij van.

Je kunt ‘m inzetten als afwisseling, het bevat namelijk geen compleet prooidier. Hij bestaat uit 80% pens (en dat is een koeienmaag, dus orgaanvlees).

Deze maaltijd zit bomvol natuurlijke ingredienten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)!

 

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees. 

 

Deze complete maaltijd bevat essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. We adviseren om 3 tot 5 diersoorten te voeren om zoveel mogelijk het natuurlijke voedingspatroon na te bootsen. In de natuur at een wolf namelijk niet elke dag hetzelfde!

 

De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn : hoefdier (rund) en gevogelte (kip). Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, ook bevat het spiervlees en karkas.

Samenstelling:

Deze maaltijd bestaat voor 60% uit vers rundvlees en voor 40% uit vers kippenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees

- 20% orgaanvlees

- 15% bot

 

De (plant)aardigste toevoeging op je bowl met vlees. Gepureerde en gestoomde groenten, verpakt als smakelijke worst. Door de groenten op deze manier te verwerken, zijn ze voor jouw vleeseter het allerbeste verteerbaar. Hoe we dat zo zeker weten? We hebben dit afgekeken van het klassieke tafereel uit de natuur. Vleeseters aten daar de maaginhoud van hun prooien op, welke planteneters waren. Op deze manier kregen ze voorverteerde botanicals binnen bomvol vezels, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Samenstelling:

Andijvie 30%, haricots verts 30%, pompoen 30%, wortel 10%.

analyse

Ruw eiwit 15%, Ruw vet 0,6%, Ruw celstof 1,7, Ruw as 0,6%, Fosfor 0,1%, Kalium 0,2%, Vocht 83%.

 

Puppy