Pure ambacht, zo in de voederbak

Vanuit gecertificeerde slachthuizen door het hele land worden de lekkerste stukken vlees naar de (transparante) fabriek in Veldhoven gebracht. 

Daar wordt het tot een perfecte verhouding gemixt, naar de behoefte van een carnivoor. Er wordt niets anders toegevoegd dan vers vlees!

Hond en kat genieten van een smakelijke voeding. Zij bouwen minder snel allergieën en klachten op, omdat zij voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt.

 

smakelijk voer bestaat uit 100% vers vlees en 0% fratsen.

 

Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van uw hond, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Bekijk de gestoomde groenteworstjes gevuld met 100% superfoods!

Even snacken? Dat kan! In het assortiment ook een ruime keuze aan snacks. Ook deze zijn vrij van granen, gluten en andere kunstmatige toevoegingen.